Vuoden päätapahtuma jäsenille: Minisymposium Tampereella 14.11.2015 klo 14

9.10.2015 klo 14:00


Nyt on aika ilmoittautua vuoden 2015 päätapahtumaan! Minisymposium Tampereella 14.11.2015 klo 14 - 17

Marraskuisena lauantaina tapaamme klo 14. Tampereella Monitoimitalo 13:ssa, osoitteessa Satakunnankatu 13. Paikalle ovat lupautuneet neurologit Ritva Oikarinen ja Aki Hietaharju sekä fysiatri Harri Hämäläinen. Asiantuntijalääkärit pyrkivät keskenään ja yhdessä yleisönkin kanssa kehittämään teoriaa ja ehkä uusiakin näkökulmia EDS:n neurologiseen puoleen.

 

Ilmoittautumiset

Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pj.sedy@gmail.com. Minisymposium on jäsentapahtuma ja mukaan mahtuu 60 ensimmäistä ilmoittautujaa. Lisää tietoa kirjeitse vielä ennen tapahtumaa.

 

Etäosallistuminen

Saamme seminaarin lähetettyä webinaarina ja tapaamisessa on käytössämme myös Flinga, joka tukee yleisön osallistumista. Flinga on verkkosivulla näkyvä osallistujien yhteinen tila, jonne voit kirjoittaa kommentteja ja kysymyksiä. Kaikki, joilla on a)verkkoselain ja nettiyhteys ja b) pääsykoodi kyseiseen tilaan voivat lähettää älylaitteiltaan kommentteja.

Etäyhteyksissä on tunnetusti paljon haasteita eli EDS-yhdistys ei voi taata että seminaaripäivänä yhteydet toimivat. Toivomme tietenkin, että myös etäosallistuminen onnistuu.

Jos olet yhdistyksen jäsen ja haluat osallistua etänä, ilmoittaudu osoitteeseen  pj.sedy@gmail.com 11.11.2015 mennessä saadaksesi ohjeistuksen, webinaarin osoitteen ja pääsykoodin Flingan käyttöön.