Jäseneksi

Liity Sedyn jäseneksi


Sedyn jäsenistö koostuu yliliikkuvuussairauksia sairastavista aikuisista ja alaikäisistä lapsijäsenistä. Toivotamme tervetulleeksi kaikki, joilla on halu ja tarve ajaa vakavista yliliikkuvuusoireyhtymistä kärsivien asioita. Ainoa vaatimus liittyessäsi äänivaltaiseksi jäseneksi on kattojärjestömme Invalidiliiton jäseneksi ottamisen vaatimus eli se, että sinulla on ”jokin pysyvä fyysinen vamma”. Ja eiköhän niitä meillä riitä. Oli sinulla sitten Ehlers-Danlosin oireyhtymä EDS, hypermobiliteettioireyhtymä HMS tai diagnosoimaton sairaus/vamma, olet tarpeellinen tälle porukalle. Tervetuloa Sedyn jäseneksi!

Tee liittymishakemus Invalidiliiton sivuilla

Jäsenhakemuksen "LISÄTIETOJA"-kohtaan, liittyykö jäseneksi hakeva varsinaiseksi jäseneksi vai lapsijäseneksi.

Jäsenmaksu on aikuisilta 20€ ja alle 18 -vuotiailta 5€ vuodessa.  

Uusia jäseniä hyväksytään hallituksen kokouksissa tammikuusta lokakuuhun. Tervetulokirje saapuu sähköpostitse tai postitse viimeistään kuukauden kuluttua kokouksesta. Invalidiliitto lähettää jäsenkortin oman aikataulunsa mukaisesti, samoin jäsenlaskutuksen hoitaa Invalidiliitto.

Sedyn jäsenenä olet oikeutettu Invalidiliiton jäsenetujen lisäksi Sedyn omiin jäsenetuihin, mm. vertaistukitapahtumiin ja -10% alennukseen kaikista tuotteista Tempurin myymälöistä sekä saat ajankohtaista tietoa sairaudesta, kuntoutuksesta ja hoitosuunnista.

Kysymykset ja osoitteenmuutokset

Jäsenyyteen liittyvät kysymykset ja osoitteenmuutokset lähetetään puheenjohtajalle osoitteeseen pj@sedy.fi.

Muihin kysymyksiin vastauksia osoitteesta: eds-yhdistys@googlegroups.com