Jäseneksi

Liity Sedyn jäseneksi


Toivotamme tervetulleeksi kaikki, joilla on halu ja tarve ajaa vakavista yliliikkuvuusoireyhtymistä kärsivien asioita. Ainoa vaatimus liittyessäsi äänivaltaiseksi jäseneksi on kattojärjestömme Invalidiliiton jäseneksi ottamisen vaatimus eli se, että sinulla on ”jokin pysyvä fyysinen vamma”. Ja eiköhän niitä meillä riitä. Oli sinulla sitten Ehlers-Danlosin oireyhtymä EDS, hypermobiliteettioireyhtymä HMS tai diagnosoimaton sairaus/vamma, olet tarpeellinen tälle porukalle. Tervetuloa Sedyn jäseneksi!

Tee liittymishakemus Invalidiliiton sivuilla  

Jäsenhakemuksen "LISÄTIETOJA"-kohtaan, liittyykö jäseneksi hakeva varsinaiseksi jäseneksi vai lapsijäseneksi.

Sedyn jäsenistö koostuu yliliikkuvuussairauksia sairastavista aikuisista ja alaikäisistä lapsijäsenistä. Jäsenmaksu on aikuisilta 24€ ja alle 18 -vuotiailta 6€ vuodessa.  

Uusia jäseniä hyväksyvä kokous pidetään muutoin kerran kuussa, paitsi heinäkuussa, marraskuussa ja joulukuussa, jolloin ei ole kokouksia. Tervetulokirje saapuu sähköpostitse tai postitse viimeistään kuukauden kuluttua kokouksesta. Invalidiliitto lähettää jäsenkortin oman aikataulunsa mukaisesti, samoin jäsenlaskutuksen hoitaa Invalidiliitto.

Sedyn jäsenenä olet oikeutettu Invalidiliiton jäsenetujen lisäksi Sedyn omiin jäsenetuihin, mm. vertaistukitapahtumiin ja -10% alennukseen kaikista tuotteista Tempurin myymälöistä sekä saat ajankohtaista tietoa sairaudesta, kuntoutuksesta ja hoitosuunnista.

Jäsenyyteen liittyvät kysymykset ja osoitteenmuutokset lähetetään jäsenrekisterivastaavalle osoitteeseen moisiomarjut@gmail.com.

Muihin kysymyksiin vastauksia osoitteesta: eds-yhdistys@googlegroups.com

 

Uusien jäsenien hyväksyntä siirtyy lokakuun, marraskuun ja joulukuun aikana ensi vuodelle.

Jos kuitenkin haluat tukea yhdistyksen toimintaa loppuvuoden aikana ja maksaa kokonaisen jäsenmaksun, kirjoita erikseen viesti yhdistykselle osoitteeseen eds-yhdistys@googlegroups.com tai ota yhteys yhteyslomakkeen kautta.