Tilaa vuoden 2016 EDS-kalenteri!

6.10.2015


Sedyn ensimmäinen vuosikalenteri on vihdoinkin totta! Malleina toimivat rohkeat Ehlers-Danlosia sairastavat jäsenemme! Julkaisupäivänä avataan myös kiertävä näyttely ,koska upeita kuvia tuli niin monta.

Monia varmaan mietityttää miten seeprateema liittyy harvinaiseen sairauteen? Vastaus on yksinkertainen:

Lääkäreille opetetaan diagnoosin tekoa tällä vanhalla viisaudella: kun kuulet kavioiden kopinaa, ajattele hevosia, älä seeproja. Eli etsi oireisiin sopiva diagnoosi ennemmin todennäköisempien sairauksien joukosta kuin harvinaissairauksien joukosta. Monella tapaa tämä on ihan hyvä ajattelumalli, mutta helposti käy niin, ettei enää edes muisteta, miltä ”seeprat” näyttävät.

Ympäri maailman useat Ehlers-Danlos –yhdistykset ja tukiryhmät ovat mieltyneet seepran raitoihin tunnuksenaan, vaikka seepra onkin samalla kaikkien harvinaisten sairauksien tunnuseläin.'

Tämän kalenterin ja kalenterisivun avulla pyrimme kuvan keinoin raottamaan verhoja usein ulospäin näkymättömän sairauden, Ehlers-Danlos syndrooman kanssa elävien seeprojen elämään.

Kalenteri julkaistaan lokakuun puolivälissä,asiasta tiedotetaan lisää lähempänä. Kalenteritilauksia otetaan jo vastaan, laita viesti joko Facebookin kautta.

www.facebook.com/sedykalenteri2016

tai sähköpostitse

seeprakalenteri@gmail.com

Laita viestiisi nimesi, montako kpl tilaat ja toimitusosoite.

Kalenterin hinta 14e+2e postitus.

Kalenterit maksetaan suoraan SEDYry.n tilille ja toimitetaan kun maksu näkyy suoritettuna

maksuosoite:
Suomen Ehlers-Danlos Yhdistys 
FI31 3636 3010 1836 97