Tuetulle lomalle kesällä 2015?

13.2.2015

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) järjestää RAY:n tuella tuetun loman yhteistyössä Suomen Ehlers-Danlos Yhdistyksen kanssa.

Loma järjestetään Ikaalisten Kylpylässä 21.-26.6.2015 nimikkeellä Meidän perheen loma. Lomaa hakeakseen ei tarvitse olla Sedy ry:n jäsen.

Tuetut lomat on tarkoitettu henkilöille, joilla ei ole muuten mahdollisuutta lomailla. Lomatukea myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Tukea myönnettäessä huomioidaan hakijan ja puolison tulot ja menot sekä hakijan elämäntilanne ja aikaisemmin saatu lomatuki.

Loman omavastuuosuus on 20e/vrk aikuisilta, alle 17-vuotiailta ei peritä omavastuuta. Lomaan sisältyy täysihoito, majoitus kahden hengen huoneessa, lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö, yleinen vapaa-ajan ohjelma ja ryhmän ohjelma.

Jokainen lomaa hakeva täyttää henkilökohtaisesti MTLH:n lomatukihakemuksen. Hakemus löytyy osoitteesta www.mtlh.fi sekä sähköisenä että tulostettavana pdf-versiona. (Sedy ry:llä on myös jonkin verran hakemuslomakkeita, niitä voi pyytää osoitteesta pj.sedy@gmail.com ) Hakemus tulee toimittaa MTLH:lle 5.9.2014 – 23.3.2015 välisenä aikana.