Vertaistuki

Vertaistukitoiminta

Yhdistys pyrkii järjestämään vertaistukitapaamisia mahdollisimman laajasti ympäri maata. Siksi meillä on eri alueilla vertaistukivastaavia, jotka järjestävät alueellaan tapaamisia vuosittain. Ilmaisia tapaamisia on järjestetty kotien lisäksi kahviloissa, seurakuntien tiloissa, kerhotiloissa ja retkikohteissa. Vertaistukitapaamisia järjestetään tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Nuutajärvellä, Lahdessa, Porissa, Nummelassa, Lappeenrannassa, Kuopiossa, Seinäjoella, Kokkolassa ja tulevaisuudessa myös ainakin Oulussa. 

Katso tulevat tapahtumat

Tapahtumakalenterista löydät osan yhdistyksen vertaistukitapaamisista sekä yhdistyksen järjestämät luennot. Osa vertaistukitapaamisista järjestetään paikallisesti ihmisten kotona ja niistä ei välttämättä ilmoiteta julkisesti, mutta kysymällä pääsee mukaan. Vertaistukitapaamisista voi kysyä tai ilmoittaa halukkuudestaan järjestää tapaamisia osoitteesta eds-yhdistys@googlegroups.com

 

Facebook: Yhdistyksellä ei ole Facebookissa omaa vertaistukiryhmää, mutta haulla niitä löytyy useampikin suomenkielinen ryhmä. Tässä linkit kolmeen suurimpaan sairastuneiden itsensä perustamaan ryhmään:

Myös sairastuneiden läheisille ja vanhemmille löytyy pari ryhmää:

Reumaliiton kouluttaman puhelinvertaistukena toimii:

Minna-Kaisa Heinonen puh. 050 3708 417, minttumantan@gmail.com