Osallistu tutkimukseen toimintakyvystä hEDS arjessa

6.7.2018

Osallistu tutkimukseen toimintakyvystä hEDS arjessa

 

Hyvä SEDYn jäsen, yhdistyksen toimintaan tai vertaisryhmään osallistuja,

 

Kutsun henkilöitä osallistumaan laadulliseen tutkimukseen, joka käsittelee Ehlers-Danlos hypermobiilityypin toimintakykyä arjessa. Tutkimuksen tarkoituksena on saada subjektiivista tietoa siitä, kuinka kipu ja voimakas väsymys ovat muuttaneet päivittäisiä rutiineja ja arkisia toimintoja, ja kuinka ne ovat vaikuttaneet ympäristöön. Tutkimukseen toivon löytäväni henkilöitä, jotka ovat saaneet diagnoosin (Q79.6) uusien vuonna 2017 laadittujen kriteerien mukaisesti.

Osallistuminen on vapaaehtoista, ja se voidaan keskeyttää ilman erillistä selitystä. Käsittelen kaikkea haastattelumateriaalia luottamuksellisesti ja tutkimuksen ryhmätason tuloksista ei voi tunnistaa vastaajaa. Haastattelusta kiinnostuneille lähetän erillisen tiedotteen sekä osallistujille kirjallisen suostumuslomakkeen. Ilmoittelethan itsestäsi alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Teen Pro Gradu -työtä liittyen toimintaterapian maisterin opintoihini Jönköpingin yliopistossa. Olen iloinen voidessani tarjota mahdollisuuden antaa kopion tuloksista sekä mahdollisuuden tulla esittelemään tuloksia niiden valmistuttua.

 

Ystävällisesti,


Pia Nahi
Toimintaterapeutti
nahipia@gmail.com